persoonlijk groei programma

Hét maatwerk programma gericht op jouw persoonlijke groei voor een succesvolle toekomst.

voor wie is deze training

Vermoeid? Gestrest? Onrustig gevoel?

Ook in Nederland heerst er steeds meer een 24-uurs economie. Werktijden houden niet meer stipt om 17:00 uur op en ook flexibele werkplekken zijn niet meer weg te denken. Mailtjes, appjes en social media slokt steeds meer van onze tijd op. Dat heeft invloed op je privésituatie. Die werk-privé balans kan soms wat verstoord zijn. Deze training voor persoonlijke groei geeft focus aan je leven voor een toekomst zonder stress.

Welke vijf dingen zijn voor jóu het belangrijkst? En ja, je mag er maar vijf noemen. De kans dat je een rijtje van tien dingen kunt opnoemen is groot. Juist van het grote aanbod van mogelijkheden tegenwoordig, geeft vaak stress. Als er zoveel mogelijk is, waar kies je dan voor?
Je wilt je kostbare tijd verdelen over familie, je werk, je vrienden, sporten, je huis, dieren, hobby’s, etc. En dat in 24 uur te proppen? Na-ah. Dat werkt niet. Tijd voor jezelf is minstens zo belangrijk.

Met het persoonlijk groei programma ontdek je tijdens 2 live workshopdagen jouw vijf levensdoelen: jouw Big Five for Life. Daarnaast krijg je nog 3+ maanden e-coaching met inspirerende (thuis)oefeningen zodat je je Big Five for Life ook daadwerkelijk in het dagelijks (werk)leven in de praktijk brengt. Op die manier vergroot jij je comfortzone, zit je weer lekker in je vel, is je persoonlijk leiderschap enorm gegroeid en heb je de juiste werk-privé balans die bij jou past! Daarnaast krijg je ook twee coachsessies om je voortgang te evalueren en je weer verder te helpen met het realiseren van jouw persoonlijke Big Five for Life!

Herken jij jezelf in onderstaande?

Voor wie?

Je staat altijd maar in dienst van een ander. Je past je steeds weer aan, aan de mensen om je heen. Misschien omdat dit de weg van de minste weerstand is? Misschien omdat je het gevoel hebt dat dit van je wordt verwacht?
Of het nu gaat om je partner, je kinderen, je ouders of gewoon je vrienden, jij staat voor iedereen klaar. Maar wanneer is het nu eens tijd voor jou? En als het jouw tijd is, hoe ziet die tijd er dan uit?

Het leven is net als een sneltrein, het dendert maar door en door en je hebt amper tijd om van het uitzicht te genieten. Door corona (Covid) ben je misschien even van deze sneltrein afgedonderd, maar hoe nu verder? Stap je weer op om verder te gaan in deze ratrace? Of wordt je de regisseur van je eigen leven en kies je vanaf nu je eigen route?

Wat wil je nu écht? Wat wil jíj, zonder al die meningen van anderen?

Als je kiest voor je eigen route, weet je dan wel waar je naar toe wilt? In de auto vinden we het heel vanzelfsprekend om voor vertrek onze navigatie in te stellen om onze koers te bepalen, maar waarom doen we dit niet met ons leven?

 Stel je levensnavigatie in en koers af op het leven van jouw dromen.

 Stop met buffelen, start met leven!

100% Garantie

doel van de workshop

Tijdens de live tweedaagse komen we op een prachtige plek samen en gaan we jouw persoonlijke Big Five For Life ontdekken. Je vindt je reden van bestaan, oftewel Wie ben jij in de kern? Doordat je weet wie jij echt bent en waar je voor staat kun je direct na deze tweedaagse al je leven beter inrichten. Daarnaast krijg je nog 3 maanden digitale ondersteuning bij het leven van jouw persoonlijke geformuleerde droomleven.

Je krijgt:

 • Antwoord op de vragen ‘Wie ben ik? en Wat wil ik?’;
 • Meer grip op je leven. Je weet waar het écht om gaat;
 • Een berg energie die je nooit eerder hebt gevoeld;
 • Duidelijkheid en focus op de dingen waar je echt voor wilt gaan;
 • Een concreet stappenplan voor het leven!

wat krijg je?

Behalve dat je antwoord krijgt op en invulling kunt geven aan bovenstaande punten, zijn de volgende zaken inbegrepen:

 • Tweedaagse training van 09:00 – 16:30 uur;
 • Persoonlijk werkboek;
 • 100% garantie op het vinden van je Big Five for Life™;
 • Water, koffie, thee en een uitgebreide lunch gedurende de training;
 • Aansluitend aan de training 12 weken inspirerende online begeleiding om je Big Five For Life helemaal in te burgeren in je leven;
 • Een inspirerend boek naar keuze van “Big Five for Life™” grondlegger John Strelecky.

Veel gestelde vragen

Ongeacht je achtergrond of opleidingsniveau vind ik dat iedereen recht heeft op het ontdekken van zijn/haar Big Five for Life.

Dat gaat je namelijk ontzettend helpen bij het maken van keuzes, onder andere bij het vinden van je droombaan. Ook je reden van bestaan is een essentieel voor een gelukkig leven. Wat kom je doen op deze wereld? Zodra je dát weet, wordt het makkelijker om keuzes te maken die bij je passen. Denk bijvoorbeeld aan je huidige takenpakket bij het werk dat je doet.
Daarom heb je geen specifiek opleidingsniveau of aanvangsniveau nodig om te starten. Tevens betekent echter ook dat je geen vrijstelling krijgt, als je al een soortgelijke cursus of workshop hebt gedaan.

Goed om te weten: na de 2 live dagen waarin je je Big Five for Life ontdekt, wil je natuurlijk niets liever dan je Big Five doen, zien en ervaren. Maar hoe doe je dat? Je krijgt exclusieve toegang tot onze Big Five for Life Academy. Daarmee stap je een compleet nieuwe wereld in, vol inspiratie, handige tips en mooie verhalen die jou weer motiveren om nieuwe stappen te zetten. Je leert gericht om te gaan met je werk-privé balans doordat je kiest wat bij jóu past, in plaats van bij de ander. Je krijgt tips over hoe je je tijd slim indeelt, nu je weet welke vijf dingen jou het gelukkigst maken. En ook ontdek je hoe je omgaat met valkuilen in je werk, maar ook hoe je successen deelt!

Heb je nog nooit gewerkt met een Academy?

Geen zorgen. Wij maken voor jou een account aan binnen onze online Academy waar je unieke toegang krijgt tot een compleet scala aan inspirerende oefeningen om alles uit je Big Five for Life te halen. Je moet dus wel met een computer, smartphone of tablet overweg kunnen.

Je bent 2 live-dagen (16 uur) bezig om je Big Five for Life en reden van bestaan te ontdekken. Vervolgens krijg je 15 weken lang wekelijks online opdrachten toegestuurd. Per opdracht ben je ongeveer 2 uur bezig. Je werkt dus 30 uur aan de online opdrachten die jou helpen om je Big Five for Life en reden van bestaan te doen, zien en ervaren.

De online opdrachten zijn dag en nacht beschikbaar in je eigen tempo.

Je krijgt tijdens de Life Safari je eigen werkboek, notitieblok, pen en een boek uit de Big Five for Life serie naar keuze.
Je hoeft zelf niets mee te nemen, dat doen wij voor je 🙂 Ook de luxe lunch verzorgen wij. Lekker hè?
Je hoeft na afloop geen examen of toets te maken.

Big Five for Life geeft 100% garantie op het behalen van je Big Five for Life en reden van bestaan. Lukt het toch niet binnen 2 dagen? Dan helpt je coach je verder in 1-op-1 sessies.

Na de Life Safari heb jij je persoonlijke kompas kraakhelder. Dat betekent dat je precies weet welke vijf dingen voor jou het belangrijkst zijn en waar jij al jouw tijd, energie en misschien ook geld aan wilt besteden. Deze zijn verbonden met jouw persoonlijke missie: je reden van bestaan.

Het kompas gebruik je om de voor jou beste keuzes te maken in je leven en carrière. Tijdens de Life Safari heb je ook geleerd hoe je je doelen kunt bereiken. Je persoonlijk leiderschap is enorm gegroeid. Je comfortzone is groter geworden. Je volgt je hart, vergeet niet meer wat jij belangrijk vindt. Je bruist van energie, je leeft en groeit. Niet alleen op persoonlijk gebied, maar ook in je werk.

Na afloop krijg je een certificaat die je kunt inlijsten en het helpt je om jezelf er dagelijks aan te herinneren dat dit jouw leven is en om jou draait.

wat is je investering?

Buffel Coaching

Persoonlijk Groei Programma

€ 997,-*

*Dit is inclusief de tweedaagse live training, al het lesmateriaal, 2x lunch en 2x een 1 op 1 coachsessie.

 

vergoedt je werkgever de kosten?

let op

Big Five for Life™ is CRKBO geregistreerd. Deze workshop is door het CRKBO erkend in het kader van beroepsontwikkeling. Dit betekent dat de opgedane kennis bijdraagt aan het beter functioneren in je huidige of toekomstige beroep en dat je hiermee gemakkelijker de juiste keuzes kunt maken.

De workshop kan (deels) vergoed worden door je werkgever. Dit betekent dat je (een deel van) de workshop niet zelf hoeft te betalen, maar dat jouw werkgever dit  vanuit bijvoorbeeld een opleidingsbudget of persoonlijk budget doet. Ook zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Ben je nieuwsgierig naar wat een “Big Five for Life™ safari” voor jou kan betekenen? Vraag hier een gratis intakegesprek aan!

Voor alle mogelijkheden wat betreft vergoedingen, kun je contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon. Vermeld in je bericht duidelijk jouw situatie, dan kijken wij of je in aanmerking kunt komen voor een vergoedingsregeling.

 

agenda

We werken uitsluitend in kleine groepen. Op deze manier bouw je sneller een connectie met elkaar op en is het gemakkelijker om je open te stellen.
Ook werken wij uiteraard volgens de Covid-19 richtlijnen. Reserveer op tijd je plek, want vol = vol.