Aanvraag stap subsidie

De STAP-subsidie is een initiatief vanuit de Nederlandse overheid om per persoon (per kalenderjaar) € 1000 beschikbaar te stellen voor (om)scholing. Big Five for Life is NRTO geaccrediteerd, wat inhoudt dat de trainingen, waaronder het Persoonlijk Groei Programma, daar ook voor in aanmerking komt. Tijdens dit Persoonlijk Groei Programma ontdek je je eigen Big Five for Life (jouw vijf levensdoelen) en je reden van bestaan. Dit gaat je helpen bij je werk-privé balans, maar ook dat je stilstaat bij wat je nog wilt doen, zien en ervaren in je leven. Zowel privé als in je arbeidsleven.
De Life Safari bestaat uit 2 live dagen op locatie en 3+ maanden online e-coaching. Tevens krijg je 2 extra individuele coachingsmomenten tijdens het programma. Je stemt dit af met je coach wanneer dit plaatsvindt.

Op maandag 3 juli om 10.00 uur start de volgende aanvraagronde. Voorafgaand heb ik van jou nog gegevens nodig: dus ik zou je willen vragen om dit formulier in te vullen.

STAP subsidie aanvraag

Vraag hier jouw STAP subsidie aan via Big Five for Life. Geef in het formulier aan welke training je vergoed wilt hebben. Wij vragen dan z.s.m. de subsidie voor je aan, sturen jou de unieke code toe en daarmee maak jij je inschrijving definitief. Alles tot € 1.000 wordt vergoed door het UWV. Wordt jouw aanvraag niet goedgekeurd door het UWV? Geen zorgen, je zit nergens aan vast. Alles wordt automatisch geannuleerd en er worden geen kosten in rekening gebracht.

Wat gaat er daarna gebeuren? 

 • WIJ (Big Five for Life): Big Five for Life gaat voor jou een voor-aanvraag doen. Dit betekent dat wij een unieke code ontvangen die gekoppeld staat aan jou. Deze code sturen we jou toe. Dit zal ergens volgende week gebeuren. Hierover houd ik je op de hoogte, wanneer je gebruik wilt maken van de STAP subsidie.
 • Wij (Big Five for Life): Vervolgens sturen we je tevens een persoonlijk Aanmeldbewijs (PDF) toe.
 • JIJ (klant): Jij logt in via je DigiD op 3 juli 2023 vóór 10:00 uur in op 
  https://www.stapuwv.nl/login?p=stapaanvraag
 • JIJ (klant): Zorg ervoor dat je de unieke code en het Aanmeldbewijs (PDF) bij de hand houdt (digitaal). Deze heb je nodig voor je STAP-aanvraag. Het is dus niet handig om dit op je telefoon te doen. Op je laptop of desktop kun je gemakkelijker PDF-bestanden uploaden.
 • JIJ (klant): Zoek naar het door jou gekozen programma: Het Persoonlijk Groei Programma binnen de database van DUO/UWV. Je vult in deze omgeving je unieke code in en uploadt het Aanmeldbewijs. 
 • Wij (Big Five for Life): Tot slot ontvang je van ons de bevestiging en sta je op de lijst en kunnen we los! 😃

 

Ik word in een lange wachtrij geplaatst, wat nu?

Dat kan natuurlijk gebeuren: het is een beetje zoals met concertkaartjes. Je ziet een wachtrij en het is van groot belang dat je die wachtrij niet verlaat. Refresh je pagina dus niet. Pas wanneer je echt de melding op je scherm ziet dat er geen STAP-budget meer ‘over’ is, kun je de pagina verlaten. In dat geval doen we de aanvraag in de eerstvolgende nieuwe aanvraagronde. 

 

Zijn er meerdere aanvraag-momenten? 

Ja! Alle STAP-rondes zijn: 

 • 3 juli
 • 4 september (niet zeker of deze doorgaat)
 • 1 november (niet zeker of deze doorgaat)

Heb je nog meer vragen? Trek vooral aan de bel!

contact gegevens

Postadres

welkom@buffelcoaching.com
Boksland 44
1566 GC Assendelft

075-2022063 / 06-2519 0034
KVK: 71970185 / BTW: NL002134570B84

Tips

Heb je ideeën waar Buffelcoaching nog meer welkom is? Of denk je andere mogelijkheden te zien dat tot nu worden aangeboden? Neem gerust contact met me op, ik sta open voor nieuwe ideeën!